Chleb Marianowski
O chlebie Marianowskim:
Chleb Marianowski to niezwykły chleb, który zachwyca swoją unikalną recepturą i długim procesem powstawania. Jest wyrabiany z trzech rodzajów mąk: żytniej razowej, żytniej i pszennej chlebowej, które zapewniają mu bogactwo smaku i składników odżywczych. Jego duszą jest zakwas żytni, który nadaje mu aromat, smak, kolor i wartości odżywcze, a także chrupkość skórki, miękkość wnętrza i świeżość przez wiele dni. Chleb Marianowski nagradzany przez specjalistów i doceniany przez Klientów jest wypiekany w Chlebowym Domu w Marianowie. To chleb z charakterem, który sprawi Ci radość i zaspokoi Twój głód, nie pomylisz go z żadnym innym. Nie zwlekaj i spróbuj go już dziś!
Staramy się tworzyć chleb tak dobry, jak tylko potrafimy, a taki możemy robić tylko w małych ilościach.