Chleb Marianowski

chleb marianowski

Chleb Marianowski nagradzany przez specjalistów, doceniany przez Klientów, jest wypiekany w Chlebowym Domu w Marianowie.

Unikalna receptura i długi proces powstawania stanowią o jego wyjątkowości.

Ciasto na Chleb Marianowski powstaje z trzech rodzajów mąk: pszennej chlebowej, żytniej i razowej, natomiast jego duszą jest kwas żytni.

Staramy się tworzyć chleb tak dobry, jak tylko potrafimy, a taki możemy robić tylko w małych ilościach, dlatego nasz chleb można kupić wyłącznie: w Marianowie i w Szczecinie, w punktach podanych poniżej:

𝗨 𝗔𝗻𝗶, Zoologiczna 31 (Kijewo),

– na Manhattanie 𝗦𝗮𝗺𝗼 𝗭𝗱𝗿𝗼𝘄𝗶𝗲 – pawilon 43c,

𝗢𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝗰 𝗚𝗮𝗿𝗱𝗲𝗻, Kaszubska 4, między Galerią Kaskada, a placem Lotników,

𝗢𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝗰 𝗚𝗮𝗿𝗱𝗲𝗻, Modra 118 (Bezrzecze),

𝗨 𝗘𝘄𝘆, Iwaszkiewicza 76 (osiedle Majowe),

– w sieci Pierogi z Korytowa w Szczecinie:

     – na Rynku Pogodno – stoisko nr 40,

     – ul. Wyszyńskiego 17 L/2 ( obok kładki przy Katedrze),

     – al. Jana Pawła II 23 ( róg Niedziałkowskiego).

Przypominamy, że nasz chleb można kupić tylko i wyłącznie w papierowych torebkach widocznych na zdjęciu obok.

Chleb, który jest sprzedawany bez papierowej torebki, albo na torebce nie ma napisu MARIANOWO – nie pochodzi z Chlebowego Domu w Marianowie.